Liikunta

LIIKUNNAN MERKITYS

ELÄMÄN ERI VAIHEISSA Fyysinen aktiivisuus pidentää elinikää ja antaa suojaa useita yleisiä pitkäaikaissairauksia vastaan. On sanottu, että tunti liikuntaa lisää tunnilla elinikää. Toisen tunnin saa vielä kaupan päälle.

Tennistä opastetusti

Liikuntasammosta saat varattua itsellesi oman vakiotennisvuoron ja saatat törmätä paikallisiin tunnettuihin henkilöihin mutta Liikuntasampo järjestää myös tennis-opetusta niin nuorille kuin aikuisille ja mikäli olet näistä palveluista kiinnostunut, kannattaa sinun olla suoraan yhteyksissä hallille.

TYKY-toiminta ja yritysten haastekisat

Säännöllisen liikunnan avulla aikuisten työteho, mieliala ja terveys paranevat. Nummelan Liikuntasampo tarjoaa TYKY-toimintaan 10-40 hengelle loistavat mahdollisuudet kahdella toimipaikallaan.

  • Liikuntahalli mahdollistaa liikuntaspektrin monine lajeineen ohjatusti tai ilman tarjoten monipuolisen urheilu-ja liikuntapäivän.
  • Liikuntasammon toiset tilat taasen tarjoavat fasiliteetit kokouksen ja iltatilaisuuden pitämiselle sisältäen niin saunan, kokoustilan, talvella avantouintimahdollisuuden, ruokatarjoilut ja paikkana varmasti erilaisen ja elämyksellinen tilaisuuden, kertoo paikan kehittäjä ja omistaja Pentti Lagus. Liikuntasammon tilat sisältävät monia erikoisia yksityiskohtia, jotka ovat tarkkoin harkittuja ja kehitettyjä, ja joihin et varmasti muualla törmää.
  • Kun saamme kasaan tarvittavan määrän tenniksestä kiinnostuneita aikuisia, niin aiomme järjestää tennisopetusta aikuisille sovitun aikataulun mukaisesti. Jos olet kiinnostunut, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan, sanoo Pentti Lagus. Lähinnä perheille tarkoitettu Rolling Bandy on oiva mahdollisuus myös erilaisille yritysverkostoille ja tilaisuuksille järjestää edullisesti ja leikinomaisesti pienet turnaukset.
  • Jos otetaan esimerkiksi päivän kestävä turnaus klo 9-18 niin pelkän Rolling Bandy tilan käyttömaksut ovat 150€ mikä ei ole vielä yhtään mitään, kertoo Pentti lagus.
  • Jos yritys on kiinnostunut tai verkosto on valmis niin lohjalainen markkinointipalvelu AdFox Oy on valmis hoitamaan Liikuntasammon kanssa kaikki tarvittavat järjestelyt koko tilaisuuden järjestämiseksi ja aikatauluttamiseksi. Tällaisen kokonaispalvelun hinta riippuu sitten luonnollisesti tilaisuuden sisältämistä palveluista, palkinnoista yms, kertoo AdFoxin Kari Oksanen. jonka saa parhaiten kiinni numerosta 0400 733469.

Ohjelmaa myös äitiyslomalle

Odottavien äitien on todettu hyötyvän kohtuullisesta fyysisestä aktiivisuudesta. Kun tätä tosiasiaa ja työssäjaksamista ajatellaan yrittäjän näkökulmasta, voisi olla mielenkiintoinen ja positiivinen hanke edistää työssä olevien ja äitiyslomalle jäävien työntekijöiden liikuntamäärää tarjoamme heille mahdollisuuden harrastaa monipuolista liikuntaa yrityksen tarjoamana. Nummelan Liikuntasampo ei tarjota tanssia tai punttisalia mutta palloiluliikuntaa ja golfia niin sisällä kuin ulkona.

  • Meillä on myös pingis sekä biljardi mahdollisuus näiden muiden palloilulajien lisäksi., listaa Lagus tarjonnasta.

Lapselle synttärit(!)

Liikunta on tarpeellista kaiken ikäisille. Lapsuudessa omaksuttu liikuntaharrastus säilyy usein koko eliniän. Liikuntasampo tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden järjestää ns. Salibandysynttärit, joka nimensä mukaisesti sisältää salibandyä sekä synttäreiden juhlintaa.

  • Idea on otettu hyvin vastaan ja meillä on jo vietety tällaisiä synttäreitä. Vanhemmat voivat rakentaa pelin ympärille itse tarjoilut tai tilata ne meiltä, kertoo Lagus.